Начало Справочник Медицински специалисти Здравна публицистика Област Стара Загора Медицински отдел Фрамар

Медицински отдел Фрамар

Здравна публицистика, Област Стара Загора

Медицински отдел Фрамар - изображение

Специалист: Здравна публицистика

Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град

Още информация:

Нашият екип е съставен от млади и амбициозни хора, свързани по различен начин с медицината, в това число лекари специалисти, специализанти, студенти и хора от различни сфери на здравеопазването. Всички ние сме обединени от една обща кауза - да даваме на хората качествена здравна информация, която е вярна, пълна и от достоверни източници. По този начин заставаме срещу псевдонаучните, фалшиви и със съмнителна достоверност статии на здравна тематика в интернет.


д-р Виолина Тодева - ръководител на екипа и автор


Д-р Тодева е специалист дерматолог, консултант на здравния портал Фрамар и част от екипа от 2010-та година, когато се сформира отдела Медицински специалисти. Участва във форума на Фрамар и дава онлайн консултации по въпроси от областта на дерматология от откриването му.

Д-р Тодева е част от екипа, разработил "Фрамар диагностик”, автор и рецензент на много статии в раздел медицинска енциклопедия на здравния сайт Фрамар.бг. Автор на публикации за други медицински издания и интернет сайтове.

Активно участва в различни проекти и кампании на здравна тематика.


д-р Лилия Пашова - автор


Д-р Пашова е лекар докторант по "Фармакология" и освен в “Медицинска енциклопедия на Фрамар” е автор на здравни статии в различни научни списания, вестници и интернет сайтове. Част е от екипа на “Фрамар” от 2016 година. Има интереси в областите: педиатрия, гастроентерология, ендокринология, фармакология. Като академичен преподавател в университет и автор, нейната мисия е да събуди интереса към науката и медицината в повече хора. Автор е на множество материали, свързани с лекарства, хранителни добавки и лечението на заболявания.


Камелия Методиева - автор


Камелия е автор с дългогодишен опит в търсенето, намирането и подготвянето на здравна информация и статии на медицинска тематика. Част от екипа на Фрамар от 2012-та година. Завършила езикова гимназия и семестриално медицина, тя съчетава интересите си в областта на медицината за създаването на качествено съдържание на тема здраве. Има интереси в областта на психологията и психиатрията, гинекологията и други сфери на медицината. Администрира няколко фейсбук страници за здраве в това число и на страница на аптеки Фрамар. Част от екипа, създал "Медпедия Фрамар" и приложението за анализ на симптоми "Фрамар Диагностик".


Иван Стойчев - автор


Иван е създател на съдържание и част от екипа на Медпедия Фрамар от 2012-та година. Семестриално завършил медицина, използва познанията си и информацията от български и чуждестранни източници за създаването на качествени материали на здравна тематика. Има интереси в областта на клиничната лаборатория, хематологията и онкологията. Участва в разработването на Фрамар Диагностик и е част от екипи по различни проекти на Фрамар.бг. С работата си той има за цел да популяризира медицината и да се повиши качеството на здравната информация в интернет.


Атанас Кутлев - автор


Атанас е част от екипа на Фрамар от над 5 години. Завършил е семестриално  медицина и му предстои дипломиране. Създател е на съдържание за различни части на здравния портал "Фрамар", изискващи въвеждане на медицинска информация. Част от екипа на "Медицинска енциклопедия Фрамар" и "Фрамар Диагностик". Има интереси в областта на анатомията, микробиологията, физиология и други области на медицината. Неговата цел е благодарение на технологиите и интернет медицината да стане по-достъпна за хората.


Пламен Георгиев - автор

Пламен е част от екипа на Фрамар от 2012-та година. Завършил е медицински колеж със специалност рехабилитация и има магистърска степен в направление SPA, източни и аква практики. Има интереси в спортната и рехабилитационната медицина и се занимава с подготвянето на материали в тази област. Част от екипа, разработил "Фрамар диагностик" и участва в различни проекти на Фрамар.бг. Консултант е във форума на Фрамар и автор на различни материали на тема здраве.

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Здравни проблеми