Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Кръстова Вада Медицински център Афродита

Медицински център Афродита

Област София

Медицински център Афродита - изображение

Населено място: Област София, София град, Кръстова Вада

Адрес: гр. София, ул. "Хенрик Ибсен" № 15 /срещу Paradise Center/

Телефон: 02 8060060; 02 4199565

E-mail: afrodita@afroditamc.com

Сайт: http://www.afroditamc.com/

Още информация:

 

Медицински център "Афродита" e модерна клиника, специализирана в ин витро процедурите, съхранение на стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв и лазерна терапия. Тя е създадена от холандския холдинг Absolute Property. В центъра на пациентите се осигуряват осигурени медицински услуги от най-висок стандарт, при пълен комфорт и дискретност. Приоритет в лечебното заведение е репродуктивното здраве. Процесът по ин витро оплождане е отлична възможност двойки с репродуктивни проблеми да имат свое дете и затова екипът на центъра, освен със съпричастност и подкрепа, работи с непрекъснат професионален стремеж към постигане на оптимални резултати.
Медицински център "Афродита" дава възможност за съхранение на стволови клетки - кръв и тъкан от пъпната връв след раждането на бебето. Центърът разполага с офиси – банки за стволови клетки в София, Пловдив и Варна. МЦ "Афродита" е един изключително гарантиран и пълноценен център базиран на комплексно оборудване, опитни специалисти и световноизвестни консултанти. Отделът за репродуктивна медицина е създаден в началото на 2008 год. и оттогава предлага непрекъснато услугите на центъра с огромен успех. Високото качество на функциониране и непрекъснато обучение на специалистите в лечебното заведение, заедно с високите проценти успеваемост и гъвкава ценова политика, продължава да привлича голям брой двойки от цяла България. Медицинският център си сътрудничи с чужди лаборатории като Future Health (Великобритания), Iviomics (Испания), Mitera (Гърция). Като официален представител на Future Health – банка за съхранение на стволови клетки, покрива територията на цяла България със своите офиси. 

За контакти:

  • София, ул. "Хенрик Ибсен" № 15 /срещу Paradise Center/, тел: 02 8060060
  • Варна, бул. "Цар Освободител" № 109 А (Green tower), ет. 4, офис 41, тел.: 0885 122315;
  • Пловдив, ул. "Златю Бояджиев" № 1, ет. 5, тел. 0897 001741; 0897 001741, (срещу Новотел Пловдив);
  • Стара Загора, тел.: 0894 925223;
  • Плевен, тел.: 0897 377635.

МЦ

5.0, 1 глас

ОЩЕ Ин Витро центрове В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ОбразованиеСпорт и туризъмНовиниЛюбопитноИсторияСнимкиСоциални грижиСпециалистиНормативни актовеАлт. медицинаЛайфстайлОрганизацииСпортАптекиИнтервюта