Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Кръстова Вада Медицински център Афродита

Медицински център Афродита

Област София

Медицински център Афродита - изображение

Населено място: Област София, София град, Кръстова Вада

Адрес: гр. София, ул. "Проф. Марин Големинов" № 3B

Телефон: 02 806 0060; факс: 02 962 0977

E-mail: afrodita@afroditamc.com

Сайт: http://www.afroditamc.com/

Още информация:

 

Медицински център "Афродита" e модерна клиника, специализирана в ин витро процедурите, съхранение на стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв и лазерна терапия. Тя е създадена от холандския холдинг Absolute Property. Сградата ни се намира в кв. "Кръстова Вада" в София, където ще Ви бъдат осигурени медицински услуги от най-висок стандарт, при пълни комфорт и дискретност.

Репродуктивното здраве е наш приоритет. Процесът по ин витро оплождане е отлична възможност да имате свое дете и затова екипът ни, освен със съпричастност и подкрепа, ще работи и с непрекъснат професионален стремеж към постигане на оптимални резултати.

Медицински център "Афродита" Ви дава възможност да съхраните стволови клетки - кръв и тъкан от пъпната връв по време на раждането на Вашето бебе. Съхранението на хемопоетични, мезенхимни и стволови клетки от пулпа на млечен зъб е застраховката в трудни моменти за вас и любимите ви хора, защото да спасиш живот е най-важното. Центърът разполага с офиси – банки за стволови клетки в София, Пловдив и Варна.

МЦ "Афродита" е един изключително гарантиран и пълноценен център базиран на пълно оборудване, опитни специалисти и световноизвестни консултанти. Нашият отдел за репродуктивна медицина е създаден в началото на 2008 год. и оттогава предлагаме непрекъснато нашите услуги с огромен успех. Високото качество на функциониране и непрекъснато обучение на нашите специалисти, заедно с високите проценти успеваемост и гъвкава ценова политика продължава да привлича голям брой двойки от цяла България.

Медицинският център си сътрудничи с чужди лаборатории като Future Health (Великобритания), Iviomics (Испания), Mitera (Гърция). Като официален представител на Future Health – банка за съхранение на стволови клетки, покрива територията на цяла България със своите офиси. Екипите ни ще откликнат на Вашето желание за организиране на лична среща и ще отговорят на всичките Ви въпроси. Очакваме да се свържете с нас!

 


За контакти:

София, ул. "Проф. Марин Големинов" № 3B, П.К. 1407
Тел: 02 806 0060
Факс: 02 962 0977
E-mail: afrodita@afroditamc.com
Сайт: www.afroditamc.com, www.afroditafh.bg

Варна, бул. "Цар Освободител" № 109А (Green tower), ет. 2, офис 23, тел.: 0885 122315;
Пловдив, ул. "Г. М. Димитров" № 5, п.к. 4000 (зад хотел "Тримонциум"), тел.: 0897 001741;
Стара Загора, тел.: 0894 925223;
Плевен, тел.: 0897 377635.

 

Вярваме, че всеки има право на едно ново начало!

 

 


5.0, 1 глас

ОЩЕ Ин Витро центрове В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниСпециалистиЛюбопитноЛеченияСпортНормативни актовеБотаникаСоциални грижиИсторияСнимкиАлтернативна медицинаФизиологияЛайфстайлОрганизацииХранене при...ИнтервютаМедицински изследванияЗдравни съветиОбразованиеКлинични пътекиАнатомияНаправления в медицинатаТестовеПроизводителиЛичностиОткритияСпорт и туризъмГеографияАптеки