Начало Справочник Здравни заведения Област Варна Варна град Mедицински център за репродуктивна медицина Радост

Mедицински център за репродуктивна медицина "Радост", гр. Варна

Област Варна

Mедицински център за репродуктивна медицина "Радост", гр. Варна - изображение

Населено място: Област Варна, Варна град

Адрес: гр. Варна, р-н "Одесос", ул. "Константин Доганов" № 48

Телефон: 052 607090; 0888 400800

E-mail: info@ivfradost.bg

Сайт: http://ivfradost.bg/

Още информация:

 

МЦРМ "Радост" е нов и модерен център за асистирана репродукция, който предоставя най-високо качество в комплексното обслужване на своите пациенти, отговарящо на националните и международни стандарти за безопасност на пациентите. Основната цел е посрещане на всички потребности и очаквания от страна на нашите клиенти (в общността, пациентите и техните семейства). МЦРМ "Радост" непрекъснато се стреми към съвършенство във всички области на грижите за пациентите, което се осъществява чрез един непрекъснат процес за подобряване на качеството. Клиниката изгражда етични взаимоотношения със своите пациенти в областта на доверието в качеството на медицинското обслужване. Чрез своя екип от професионалисти, в клиниката се прилага индивидуален подход към всеки пациент, съобразен с неговите физически и емоционални нужди.

 

МЦРМ "Радост" се асоциира с прилагането на най-новите методи в грижата за своите пациенти. Ние осигуряваме:

 • Цялостна диагностика и терапия при наличие на инфертилитет както при жената, така и при мъжа
 • Високи стандарти на работа и професионализъм
 • Индивидуален подход
 • Гъвкавост и бързина при изпълнение на лечебните процедури и манипулации
 • Комфорт и дискретност

Ние знаем, че всички процедури при инфертилитет в семейството могат да бъдат стресиращи, поради което за нас е важно да удовлетворим вашите нужди и да отговорим на вашите въпроси. МЦРМ "Радост" работи с екип от висококвалифицирани специалисти в редица области, което е гарант за постигането на положителни резултати.

 

МЦРМ "Радост" разполага с три 4D ехографа, позволяващи прецизен мониторинг и задълбочена пренатална диагностика във всеки един момент от развитието на плода, чрез:

 • Ултразвуков скрининг, при който с голяма точност се разчитат евентуални вродени малформации в първия триместър на бременността;
 • Фетална морфология, чрез който се регистрират възможни аномалии на плода и патологични отклонения от нормлното му развитие през второто и третото тримесечие;
 • Доплерово изследване, чрез което се отчита статуса на кръвотока в маточните артерии, пъпната връв и всички кръвоносни съдове на плода;
 • Фетална ехокардиография, която позволява да се регистрират в реално време сърдечни аномалии на движещите се сърдечни структури и съдове – аорта и белодробна артерия.

Комплексните програми позволяват само с едно сканиране да се получат седем различни обемни образа на плода, с което изключително прецизно се диагностицира развитието на небцето, долната челюст, нос и устни, костни дефекти, вродени изкривявания на гръбначния стълб, spina bifida на плода, както и провеждане на уникални изследвания и диагностика в 3D/4D режим на заболявания на женските полови органи. Изключителният перфекционизъм, високата ерудиция и опит на нашите специалисти, в комбинация с най-модерната, единствена за България в областта на репродуктивната медицина апаратура, са гарант за спокойствието и радостта на бъдещите майки.

В МЦРМ "Радост" се извършват всички необходими асистирани репродуктивни технологии, с цел постигане на най-високи резултати по пътя към осъществяване на най-съкровената мечта в семейството – раждане на здраво дете. Изборът на АРТ зависи от индивидуалните особености на пациентите и се определя от акушер-гинеколога в зависимост от резултатите от всички проведени иследвания. 

Ембриологичната лаборатория на МЦРМ "Радост" е снабдена с най-новата апаратура, използвана при АРТ. Ние прилагаме както класически методи за оплождане на яйцеклетките (IVF), така и модерни – интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди (ICSI), с възможност за висока морфологична оценка и селекция на сперматозоидите (IMSI). Този метод дава възможност за подбор на сперматозоиди с най-добро качество, благодарение на което се повишава имплантационния индекс, а това, естествено, води до висока успеваемост при ин витро процедурата.

В Андрологичната лаборатория се извършва пълна диагностика на факторите, свързани с инфертилитет при мъжа. Изследванията се извършват на базата на референтните критерии на водещи световни лаборатории в областта на Андрологията. Ние гарантираме подобряване на спермалните показатели след прилагането на ефективна терапия от нашите специалисти.

Клинични процедури, извършвани в медицинския център:

 • Процедура № 11 Асистирана репродукция - хормонална контролирана овариална хиперстимулация (КОХС). 

 • Процедура № 12 Асистирана репродукция - фоликулна пункция, оплождане, ембриотрансфер, криоконсервация.

МЦРМ "Радост" разполага с висококвалифицирани кадри в областта на акушерство и гинекологията, асистираните репродуктивни технологии, както и в други области – анестезиология, ендокринология, клинична лаборатория психология, урология, мед. генетика и др. Заедно, ние даряваме радост на нашите пациенти, като превръщаме света на техните мечти в свят на сбъдната реалност.

Работно време:

 • понеделник – петък: 08.00 – 17.00 ч.

 

Работи по договор с НЗОК!

5.0, 5 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Варна

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниСпециалистиФизиологияЛайфстайлСоциални грижиОрганизацииХранене при...ЛюбопитноАлтернативна медицинаИнтервютаБотаникаСпортОбразованиеСпорт и туризъмСнимкиАптекиИстория