Начало Справочник Здравни заведения Област София София град МЦ Първа детска консултативна клиника

МЦ Първа детска консултативна клиника, гр. София

Област София

МЦ Първа детска консултативна клиника, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Чавдар Мутафов" № 25Б, ет. 1, до Зоопарка

Телефон: 02 401 7878; 0887 550322

E-mail: info@1dkk.com

Сайт: http://1dkk.bg

Управител: Д-р Рада Маркова

Още информация:

 

Първа детска консултативна клиника (1ДКК) е детски здравен център от нов за България тип, където се обхващат всички детски нужди: здравото дете с неговите месечни консултации; съвети по кърмене, захранване, ваксинопрофилактика; деца с двигателни проблеми за кинезитерапия; клинична лаборатория; логопед; психолог и сектор "дневен стационар", където могат да се осъществяват лечебни процедури в "министационар" за деня.

Клиниката е основана от д-р Рада Маркова - главен асистент към Катедра по педиатрия на Медицински университет – София и към Детска клиника на УМБАЛ "Александровска".

 регистратура

Първа детска консултативна клиника има уникалното разположение до Зоопарка на гр. София, в близост до големи булеварди с бърз достъп и с възможност за паркиране.

В клиниката се извършва пълният цикъл услуги:

  • Първична и специализирана детска здравна помощ; лабораторна; образна диагностика; рехабилитация и лечение в дневен стационар.

Медицинският персонал се състои от лекари; сестри; рецепционисти; лаборант; лабораторен лекар; санитари и консултанти по различни субспециалности и педиатрични направления (детска пулмология; кардиология; ендокринология; нефрология; неврология; УНГ; офталмология; дерматология; алергология и други).

Специалисти:

 

1ДКК разполага със зала за кинезитерапия и учебна зала за работа с логопед и детски психолог.

Целта на 1ДКК е качествена детска грижа и максимално човешко и професионално отношение в приятна атмосфера. Нашата реклама са доволните родители!

Първа детска консултативна клиника е с денонощен цикъл на работа.

Фейсбук страница на 1ДКК 


отделение

тационар

3.4, 16 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНовиниСоциални грижиОбразованиеНормативни актовеЛайфстайлЛюбопитноОрганизацииСпортИсторияСнимкиЗдравни съветиПсихологияКлинични пътекиГеографияРецептиХранене при...Алтернативна медицинаАнкетиИнтервютаНаправления в медицинатаТестовеПроизводителиЛичностиБотаникаОткритияМедицински изследванияЛеченияСпорт и туризъмАптеки