Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Аджъбадем Сити клиник

Аджъбадем Сити клиник, гр. София

Област София

Аджъбадем Сити клиник, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Околовръстен път" № 127

Телефон: 0700 13127

E-mail: office@cityclinic.bg

Сайт: http://www.cityclinic.bg

Още информация:

 

Аджъбадем Сити клиник, гр. София е модерно лечебно заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия регион. Болницата е създадена през 2012 година и в момента е най-модерната у нас. Тя е съвременно многопрофилно болнично заведение, което съчетава високотехнологично обурудване и приложение на най-добрите лечебни практики в областта на медицината.

На разположение на нашите пациенти са:

 • Диагностична апаратура и лаборатории от последно поколение, чрез които се установяват в детайли състоянието и функциите на органите без вредно влияние върху организма.

 • Модерно оборудвани клиники и сектори в основните медицински области, които прилагат световни стандарти за изследвания и лечение.

 • Операционен блок и реанимация, които в максимална степен гарантират сигурността на болните по време на операции и интензивно лечение.

 • Приятелска среда за пациентите: модерни стаи с 1, 2 или 3 легла.

 • Електронна администрация на здравния процес, която пести време и гарантира пълнота и коректност на всички данни за състоянието на пациента.

 • Връзка с водещи световни медицински центрове с възможност за дистанционни консултации в реално време.

 • Хранене, съобразено със здравословното състояние и вкусовете на пациентите. 

Аджъбадем Сити клиник, гр. София е проектирана и оборудвана с мисията да подобри достъпа на хората, които се нуждаят от медицинска помощ, до високоспециализирана болница, в която най-важно е качеството на предоставяните медицински услуги, сигурността и човешкото достойнство на пациента.

Разположен в сграда на 5 етажа, лечебният комплекс разполага с най-съвременната диагностична апаратура в страната, болничен стационар с 90 легла, 5 операционни зали и две ангиографски лаборатории. Лечебното заведение е партньор на Harvard Medical School и Arizona Hearth Institute, чиито доказани специалисти обменят опит и работят съвместно с лекарите от Сити Клиник.

Болницата и диагностичният център ще бъдат оборудвани с първия в България магнитен резонанс с ултра високо поле – 3 Тесла.

 

Медицинският екип на болницата включва водещи специалисти в почти всички медицински области.

Приоритет в лечението ще заемат щадящи пациента, минимално-инвазивни методи като сърдечни катетеризации, ендоскопски и ендоваскуларни процедури, интервенционални нервно-съдови процедури и периферни съдови интервенции.

Направления:

 • Инвазивна кардиология;

 • Електрофизиология;

 • Кардиохирургия;

 • Съдова хирургия;

 • Вътрешни болести;

 • Неврология;

 • Анестезиология и интензивни грижи;

 • Образна диагностика.

Лечебното заведение обслужва както местното население, така и пациенти от чужбина – чуждестранни граждани, международни застрахователни компании и техните клиенти, корпоративни групи, медицински туристи, представители на чужди дипломатически мисии и посолства в България и региона, постоянно и временно пребиваващи на територията на нашата страна чужди граждани.

Персоналът на Сити Клиник владее чужди езици и предлага помощ на всички нива – организиране на пътуването и виза, лечение и следлечебно подпомагане, избор на хирурзи и лечебни процедури, осигуряване на подходящо настаняване.

Аджъбадем Сити клиник има договор с Националната здравноосигурителна каса, както и с редица здравноосигурителни фондове, чрез които пациентите имат възможност да финансират лечението си.

Сити Клиник има изграден единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.

За контакти:

0700 13 127 - тел. за записване на час и информация

3.8, 32 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниСпециалистиЗдравни съветиДиетиЛюбопитноНормативни актовеИсторияОрганизацииСоциални грижиХранене при...ЛеченияИнтервютаБотаникаКлинични пътекиСнимкиФизиологияСпортСпорт и туризъмОбразованиеЛайфстайлАптеки