Начало Справочник Здравни заведения Област Пловдив Пловдив град Дентална клиника АМАЙЯ (AMAYA)

Дентална клиника АМАЙЯ (AMAYA)

Област Пловдив

Дентална клиника АМАЙЯ (AMAYA) - изображение

Населено място: Област Пловдив, Пловдив град

Адрес: гр. Пловдив, ул. "Бяло море" № 2 

Телефон: 032 607650; 0882 912111

Сайт: http://www.amayadent.com

Управител: Елена Пенчева

Още информация:

 

     Базирайки се на дългогодишен опит в сферата на здравеопазването и по-специално в областта на възстановителната естетична дентална медицина, ние събрахме екип от отлично подготвени и мотивирани специалисти, за да разрешим по най-сполучлив начин всеки стоматологичен казус. Вашият проблем е предизвикателство за нас!

   Дентална клиника "АМAYA" предоставя необикновено съчетание от комфорт, бързо, компетентно, комплексно и любезно обслужване в колаборация с най-модерни технологии. Качество, отговарящо на най-високите Европейски стандарти.

    Дентална клиника "АМAYA", разполага с четири напълно оборудвани дентални кабинета, покриващи изискванията на лекар с призната специалност, обслужващ пациенти с конкретизирани заболявания. Тук се извършват хирургични манипулации, като широко е застъпено поставянето на импланти. Специалист ортодонт може да Ви предложи консултация и алтернативи на лечение. Работи се в екип и сътрудничество между отделните звена. Спокойната атмосфера и доверието в клиницистите се допълва от ергономичния дизайн на оборудването и уюта, който ние сме създали за Вас.

   Клиниката разполага с просторна приемна и административен кабинет. От тук можете да закупите или да поръчате вносни дентални консумативи, трудно достъпни в аптечна мрежа. Може да се възползвате и от промоции на най-новите продукти свързани с денталната медицина.

   Дентална клиника "АМAYA" разполага с конферентна зала, където се провеждат непрекъснати курсове за следдипломна квалификация на персонала. При нас провеждат лекции и обучения както български, така и световно-признати имена в денталната медицина.

Клиника "АМAYA" разполага със специалисти в следните направления:

 

   Висококачествената зъбна снимка е в основата на всяко правилно диагностициране и добро лечение. "АМAYA" инвестира във високо технологично рентгеново оборудване на водещия производител-финландската компания Планмека. Дигиталният рентген позволява направата на 6 вида панорамни снимки, като облъчването е с 30% по-ниско в сравнение със стандартните рентгенови апарати, а това гарантира минимална доза на облъчване, сравнима с лъчевия фон на слънцето.

  Още едно предимство на дентална клиника "АМAYA" е, че разполага със собствена зъботехническа лаборатория, което дава възможност на зъботехник, стоматолог и пациент стместно да обсъдят случаите и да вземат решение.

   Всеки пациент може да разчита на индивидуален подход и висококачествени услуги на изключително достъпна цена.

   Дейността на клиника "AMAYA" покрива целия спектър Дентални услуги, като осигурява комплексно лечение и рехабилитация в разумен срок.

   "AMAYA" предлага лечение за Вас и Вашето семейство, което включва затворен цикъл от услуги - от преглед до пълно възстановяване.

   След комплексно диагностициране, специалистите изготвят план за лечение, съобразен с желанията и възможностите Ви.

  Дентална клиника "AMAYA" предлага преференциални условия за дентално лечение и профилактика с "Корпоративен план".

 

В рамките на 1 година всички служители получават:

  • Безплатен профилактичен преглед
  • 10% отстъпка при лечение на членове на семейството
  • Изготвяне на дентален паспорт и досие

 

  Специално отношение към деца, подаръци за най-малките, изпълнение на профилактични програми – Национална програма за профилактика на оралните заболявания при децата до 18 години.

 

За подробна информация посетете нашия сайт или просто ни се обадете!


 

За повече щастливи усмивки,

Екипът на "АMAYA"

 

Управител: Д-р Елена Пенчева

 

Работно време:

  • Понеделник - петък: 8.30 - 18.30ч.
  • Събота - по уговорка
  • Неделя - почивен ден

 


 

Клиниката работи с НЗОК.

3.6, 16 гласа

ОЩЕ Дентални клиники В ОБЛАСТ Пловдив

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниСпециалистиНормативни актовеОрганизацииЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлСоциални грижиМедицински изследванияИсторияСпортАлтернативна медицинаЛеченияПсихологияСнимкиИнтервютаКлинични пътекиДиетиГеографияАнкетиЛичностиБотаникаНаправления в медицинатаОбразованиеСпорт и туризъмАптекиПроизводителиХранене при...