Начало Справочник Здравни заведения Област Сливен Сливен град Поликлиника Централ

Поликлиника Централ

Област Сливен

Поликлиника Централ - изображение

Населено място: Област Сливен, Сливен град

Адрес: гр. Сливен, ул. "Георги Икономов" № 16 (срещу Второ основно училище)

Телефон: 044 631136 - регистратура

E-mail: mc_neuromedica@abv.bg

Сайт: http://centralpolyclinic.com/

Управител: Д-р Диньо Динев

Още информация:

 

Поликлиника "Централ" е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: психиатрия, неврология, ендокринология, кардиология и хирургия. Построена е през 2007 година, на частен имот собственост на ЕТ "Невромедика"  д-р  Д. Динев АСИМП.

Поликлиника "Централ" има претенциите да бъде водещо звено в доболничната помощ, осигурявайки специализирана помощ на високо ниво по неврология, психиатрия, ендокринология, кардиология и хирургия. Поликлиниката е оборудвана с най-съвременна апаратура.

Прекрачвайки прага, първо ще попаднете в широко фоайе, нямащо нищо общо с бялата строгост на останалите лечебни заведения. А ако ви се наложи да посетите повече от един кабинет, ще бъдете изненадани от това, че всеки си има своя атмосфера, създадена от различен интериор и различни цветове на стените. Първото впечатление е, че всъщност не сте при лекар, а на гости при човек, който ще ви извърши преглед.

Поликлиника "Централ" е лечебно заведение за специализирана болнична медицинска помощ по специалностите: психиатрия, неврология, ендокринология, кардиология и хирургия, а специалистите в нея са:

Особеното е, че всички лекари са на индивидуална практика и всеки в рамките на своята практика е самостоятелен. Те извършват прегледи, посещения по домовете, диспансеризации според здравни разпоредби.

Работи по договор с НЗОК


 Работно време :

  •   понеделник - петък: 8:30ч. - 18:00ч.

3.3, 3 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Сливен

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНормативни актовеНовиниСоциални грижиИзследванияБотаникаОрганизацииЛайфстайлИсторияОбразованиеСпорт и туризъмЛюбопитноСпортЗдравни съветиАлт. медицинаИнтервютаАптекиПсихологияСнимкиНаправления в медицинатаХранене при...ФизиологияПроизводителиТестовеЛеченияКлинични пътекиДиетиПатологияГеографияЛичностиОткрития