Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Неотложно звено (Дежурен кабинет) - МЦ Лора ЕООД

Неотложно звено (Дежурен кабинет) - МЦ Лора ЕООД

Област София

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, бул. "Гоце Делчев", бл.76, партер и ул. "Позитано" № 10

Телефон: 02 8580 100; 0879 826373 (филиал - бул. "Гоце Делчев"); 02 9808 065; 0879 826370; 0700 17575 (филиал - ул. "Позитано")

Сайт: http://www.loramed.com

Още информация:

 

Дежурният кабинет на Медицински център Лора е отворен ДЕНОНОЩНО. Екипите на кабинета приемат пациенти в МЦ Лора - Позитано и МЦ Лора - Гоце Делчев, като в тях работят висококвалифицирани специалисти - педиатри, терапевти, медицинска сестра и шофьор. Звеното разполага със собствен автопарк и лекари, които извършват при необходимост домашни посещения.

Центърът има сключени договори със семейни лекари от цяла София за оказване на 24-часова неотложна помощ на техните пациенти, съгласно изискванията на НЗОК. Също така обслужва частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни дружества.

В дежурния кабинет се извършват първичен и вторичен прегледи, оказва се медицинска помощ при спешни състояния, измерва се кръвно налягане, прави се електрокардиограма, поставят се инжекции и ваксини, първична обработка на рана, катетеризация на пикочен мехур и др. Също така при спешни състояния може да се направят и анализират клинико-лабораторни изследвания на урина с тест-ленти и измерване на глюкозата в кръвта с глюкомер.

На посочените телефони можете да се обадите за домашно посещение за медицински преглед и/или манипулация, издаване на смъртен акт, разрешително за кремация и др.

В дежурния кабинет на Медицински център Лора - Позитано, терапевтът е на разположение ДЕНОНОЩНО, а педиатърът е на разположенеие от понеделник до петък - от 20.00 до 08.00 часа и ДЕНОНОЩНО в събота и неделя.

В дежурния кабинет на Медицински център Лора - Гоце Делчев, педиатърът приема деца ДЕНОНОЩНО, а терапевтът е на разположение от понеделник до петък - от 20.00 до 08.00 часа и ДЕНОНОЩНО в събота и неделя.

3.2, 9 гласа

ОЩЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниЛайфстайлИсторияЗдравни съветиЛеченияОрганизацииСпециалистиНормативни актовеЛюбопитноКлинични пътекиСнимкиСоциални грижиПсихологияРецептиХранене при...ОбразованиеСпортНаправления в медицинатаАлтернативна медицинаПроизводителиТестовеЛичностиОткритияБотаникаГеографияСпорт и туризъмАптекиИнтервюта