Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Медицински център Лора ЕООД

Медицински център Лора ЕООД

Област София

Медицински център Лора ЕООД - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Позитано" № 10

Телефон: 02 980 8065; факс: 02 981 3296; 0879 826370

E-mail: loramed@abv.bg

Сайт: http://www.loramed.com

Управител: д-р Виктория Николова

Още информация:

 

Медицински център "Лора" разполага с няколко филиала:

МЦ Лора – Позитано 10 е разположен на няколко етажа. На партерния се намира регистратурата на лечебното заведение. На четвърти и шести етаж на сградата, в добре оборудвани кабинети, работят лекари в областите: акушерство и гинекология, дерматология, кардиология, неврология, хирургия, офталмология, ендокринология, урология, гастроентерология, детска пулмология, ортопедия, физиотерапия и рехабилитация и др. Лекарите са с дългогодишен опит и утвърдена практика, като използват съвременните начини на диагностициране и лечение на заболяванията. Обслужват се частни пациенти и пациенти на доброволни здравнозастрахователни фондове. Центърът има сключен договор с НЗОК и разполага с голям брой направления.

Също така в МЦ Лора – Позитано работи и Дежурен кабинет, в който се преглеждат пациенти на семейни лекари от София, сключили договор за 24-часова непрекъснатост на здравните грижи. В Дежурния кабинет работят терапевти и педиатри.

Специалисти:

МЦ Лора – Рентген разполага с модерна съвремена апаратура с минимално облъчване на пациента и възможност за получаване на резултата в рамките на 15 мин. Екипът от специалисти, които правят рентгеновите и ехографски изследвания, работи с най-голямо внимание и коректно отношение към клиента.

В кабинетите за образна диагностика към медицински център "Лора" се извършват рентгенографии, ехографии - на щитовидна жлеза, млечни жлези, коремни и полови органи и повърхностни структури и мамографии на млечни жлези. Работи се с рентгенов апарат Philips, ехограф Fukuda Denshi, мамограф Philips и CR-система за бързо и качествено електронно обработване на образа.

Обслужват се пациенти с направления по Здравна каса, по здравнозастрахователен фонд и с платен прием.

3.1, 13 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНормативни актовеНовиниСнимкиИсторияОрганизацииЛюбопитноЛайфстайлПроизводителиСоциални грижиМедицински изследванияСпортЛеченияКлинични пътекиОбразованиеЗдравни съветиНаправления в медицинатаАлтернативна медицинаТестовеОткритияЛичностиБотаникаСпорт и туризъмГеографияАптекиИнтервюта