Начало Справочник Здравни заведения Област Бургас Бургас град Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница

Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница, гр. Бургас

Област Бургас

Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница, гр. Бургас - изображение

Населено място: Област Бургас, Бургас град

Адрес: гр. Бургас, бул. "Стефан Стамболов" № 73 (в сградата на МБАЛ - Бургас)

Телефон: 056 893860; 056 893861; 056 893862

E-mail: burgas@acibademcityclinic.bg

Сайт: https://www.acibademcityclinic.bg/bg/bourgas/home

Още информация:

Eдинствената болница в гр. Бургас и Югоизточен регион, която комбинира инвазивна кардиология и кардиохирургия.

В Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница Бургас е затворен целият цикъл на лечение. Tова е единственото лечебно заведение в Бургас и в цяла югоизточна България, в която има инвазивна кардиология и кардиохирургия.

Апаратурата е на най–високо световно равнище - всички апарати са абсолютно нови, за разлика от други подобни структури, които използват предимно втора употреба.

Болницата разполага със скенер - един от най-добрите в страната – 64 детекторен, последен модел на "Дженерал Електрик", с неограничени възможности не само за съдова и сърдечна диагностика, а за детайлна диагностика на всякакви други заболявания – онкологични, ортопедични, коремни, хирургични - морфологична диагностика във всички области на медицината без изключение.

24 часа в денонощието, без почивен ден, работят и двете звена – инвазивна кардиология и кардиохирургия.

Винаги има на разположение екип, който реагира максимално бързо, в рамките на 15–20 минути, включително и в малките часове на денонощието. Това всъщност е голямата полза и достойнство на болницата - овладяването на спешните състояния в областта на кардиологията и кардиохирургията, при които смъртността е много голяма, ако се приложи т. нар. конвенционално лечение.

С появата на Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница в гр. Бургас е пресечен така нареченият "медицински туризъм" към кардио центровете на страната.

Голямото богатство на здравното заведение са 24 лекари и 45 сестри, преминали обучение в университетска болница "Света Екатерина" и МБАЛ "Токуда".

Кардио центърът е създаден с подкрепата на специалистите от болница "Токуда" - гр. София, които се преместиха в Бургас и живеят и работят трайно в града. Медицинският персонал и администрация са над сто души. Тук се покриват всички стъпки – от класическите начини на лечение, през точната, детайлна диагностика, каквато дават скенера и инвазивната диагностика, сърдечна катетъризация и ангиография, ангиопластика и при пациентите, на които се налага оперативно лечение.

Кардиохирургията в Сити клиник разполага с всички възможности от професионална и техническа гледна точка да извършва и извършва всички модерни операции, които са належащи и които се провеждат в големите кардиологични центрове в страната.

Екипът на Центъра се състои от висококвалифицирани специалисти, за които грижата за пациента е на първо място:

Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична болница има сключен договор с НЗОК! 

3.8, 22 гласа

РАБОТИ ПО СЛЕДНИТЕ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Бургас

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Клинични пътекиСпециалистиНовини