Начало Справочник Здравни заведения Област Стара Загора Стара Загора град Център Медицински център Сано

Медицински център Сано

Област Стара Загора

Медицински център Сано - изображение

Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град, Център

Адрес: гр. Стара Загора, бул. "Свети Патриарх Евтимий" № 154

Телефон: 042 619090; 042 629233; факс: 042 619093; управител: 042 619092; 0888 374375

E-mail: sano@mbox.contact.bg

Сайт: http://mc-sano.net/

Управител: Д-р Галина Иванова Вълчанова

Още информация:

 Медицински център "Сано" е основан през 2006 г. Поместен е в собствена, самостоятелна и специално построена за целта сграда. Намира се в централната част на главен булевард в град Стара Загора.

 Медицински център "Сано" е частно лечебно заведение с предмет на дейност извънболнична специализирана медицинска помощ. В него работят над 20 лекари – специалисти от 17 различни области на медицината:

 Центърът е оборудван с най-съвременна техника за диагностика. Целта му е да се утвърди високо качество на предлаганите услуги и преференциално отношение към пациентите.

Организацията на работа в лечебното заведение е насочена към гарантиране на бърз и директен достъп до желания от вас специалист: за това е необходимо да се направи телефонна заявка за ден, час и лекар или да изчакате в приятна и уютна обстановка. Всички специалисти приемат пациенти след предварително записване на регистратурата.

В центъра се извършват всички видове медицински дейности - диагностика, лечение и профилактика; диспансеризация и експертиза на работоспособността; прегледи в амбулаторни и домашни условия; всички видове медицински манипулации и процедури като инжекции, хирургична обработка на рани; биопсии; превръзки; лечение на трудно зарастващи и хронични рани и язви по крайниците; профилактика и лечение на диабетно ходило; амбулаторни операции други.

Медицинският център извършва годишни профилактични прегледи и медицински прегледи и изследвания при постъпване на работа.

Медицинският център "Сано" работи, както с пациенти с директно заплащане, така и по договор с НЗОК и със здравносигурителни компании и фирми, като пациентите се лекуват без директно заплащане, съгласно сключените договори.

Центърът е водещо лечебно заведение за доболнична помощ в града и региона. Управител на медицинския център е д-р Вълчанова, с квалификация "здравен мениджмънт".

МЦ "Сано" работи с пациенти по договори към: РЗОК; ДЗЗО АД "Закрила"; ЗОАД ДЗИ АД; ЗОД АД "Всеотдайност"; ОЗОФ "ДОВЕРИЕ" АД; ЗОК "БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ" АД; пациенти с директно заплащане.


В центъра можете да получите следните специализирани услуги:

1. Диагностично-консултативни:

2. Високо специализирани дейности:

 • Ехокардиография
 • Доплерова сонография
 • Ехография
 • ЕКГ
 • Функционално изследване на дишането (спирометрия)
 • Тестуване за алергия – всички видове;
 • Бронходилататорен тест;
 • Капиляроскопия;
 • Вибросетивност;
 • Кожна термометрия и Студова проба
 • Офталмоскопия
 • Колпоскопия
3.3, 7 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Стара Загора

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиОбразованиеНовиниНормативни актовеИсторияСнимкиЛюбопитноОрганизацииЛайфстайлПроизводителиСоциални грижиСпорт и туризъмСпортВидеоГеографияКлинични пътекиЗдравни съветиАлт. медицинаНаправления в медицинатаТестовеОткритияЛичностиБотаникаЛечения