Начало Справочник Справочник аптеки Област Плевен Плевен град Марешки - Плевен

Марешки - Плевен

Област Плевен

Населено място: Област Плевен, Плевен град

Адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 39 А

Телефон: 0878 878385

Лицензен номер: 150186

2.4, 12 гласа

ОЩЕ АПТЕКИ В

КОМЕНТАРИ КЪМ АПТЕКАТА