Начало Справочник Производители 3M Nexcare™

3M Nexcare™

3M Nexcare™ - изображение

3M е диференцирана технологична компания, която произвежда хиляди различни продукти за десетки пазари, включително здравеопазване, безопасност, електроника и много други. Успехът на компанията идва със способността да прилага съвременните технологии и да отговаря на нуждите на клиентите в ежедневието. За почти 60 години 3М е предоставила иновативни продукти за здравния сектор в много направления, включително грижа за раните и здравето на кожата.

Марката Nexcare е създадена през 1998г. Продуктите и се отличават с максимален комфорт в съчетание с вискокачествени материали.

За кратко време абсорбиращите и трансператни лепенки и превръзки и продукти за третиране на рани се превръщат в лидер в болниците из цял свят.

Превръзките се предлагат в различни варианти за постигането на максимален комфорт и защита от вода, прах и микроби.

Разнообразието от лепенки е огромно - от водоустойчиви с подплънки, до плътни лепенки за тежки рани, хартиени лепенки, нежни към кожата и др.

За по-сериозна грижа за раните, се предлага многослойна прозрачна превръзка, която е номер едно в болничното лечение - Tegaderm ™ Transparent Dressing. Тази иновативна тънка стерилна лепенка е клинично доказана, за лекуване на рани, облекчаване на болката и предпазва от инфекции.

Линията Nexcare включва още бинтове, продукти за първа помощ, лепенки за херпес лечение и продукти за суха и напукана кожа.

Държава: Канада

Сайт: www.nexcare.com

 

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ