Начало Справочник Здравни заведения Област Пловдив Пловдив град Холистичен център ТРАНСМЕД ООД

Холистичен център ТРАНСМЕД ООД, гр. Пловдив

Област Пловдив

Холистичен център ТРАНСМЕД ООД, гр. Пловдив - изображение

Населено място: Област Пловдив, Пловдив град

Адрес: гр. Пловдив, ул. "Велико Търново" № 61

Телефон: 032/ 307 111; 0887 524 826

E-mail: info@transmedbg.com

Сайт: www.transmedbg.com

Управител: София Красимирова Хаджиева

Още информация:

 

Холистичен Център Трансмед съществува от началото на 2008-ма година. Той е първият лечебен център в гр.Пловдив, който въвежда високотехнологичния биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм.

Нашата кауза е да обединим най-доброто от хилядолетните знания по природолечение и възможностите на най-съвременната апаратура за диагностика и лечение.
Непрекъснато стремящи се към усъвършенстване и знания, ние от Холистичен Център Трансмед инвестираме в най-качественото оборудване и непрекъснато сме във връзка с доказани в областта си специалисти от цял свят.
"Нашата мисия е вашето добро здраве" е мотото, което през годините ни дава сили и ентусиазъм да сме все по-добри в качеството на услугите, които предлагаме.Ние инвестираме в най-модерната и прецизна апаратура.
Биорезонансната диагностика с апаратно - програмен комплекс "Меtatron GR Clinical 4025", представлява най-прецизният, информативен и безопасен метод за експресна и цялостна диагностика на човешкото тяло. Тя ни помага да надникнем в дълбочина за причините и стадия на здравословните проблеми. Биорезонансната диагностика цели получаване на информация за цялостното състояние на човешкия организъм, както на на физиологично, така и на психоемоционално ниво.

В Холистичен Център Трансмед използваме следните природолечебни методи: фитотерапия, хомеопатия, литотерапия, апитерапия, аюрведа, ароматерапия, Бахови есенции и други. Тези методи са базирани на натуропатията – система, която използва разнообразни природни средства, помагащи на човек да постигне и поддържа своето добро здраве. Човешкото тяло има забележителни оздравителни сили. От най-съществено значение е да се намери точния подход. Затова избора на лечение при нас е строго индивидуален.
Нашата мисия е да помагаме на хората да бъдат осъзнати и активни участници в постигането на своето оптимално здраве, чрез баланс на духовно, ментално, емоционално, психическо и физическо ниво.
Според една стара поговорка човек трябва да използва думите за три цели: да лекува, да благославя и да помага. За да вървим заедно по пътя на истинското и цялостно здраве, екипът на Холистичен Център Трансмед ви подава ръка!

 

Услуги:

  • Основната дейност на Холистичен Център Трансмед се състои в прецизната диагностика, терапия и лечение на пациентите, чрез методите на холистичната медицина;
  •  Диагностицирането се извършва посредством последно поколение биорезонансна апаратура. Единствените в България апаратно-програмни комплекси "Меtatron GR Clinical 4025" и "Меtatron GR Hospital 4025";
  •  Биорезонансна терапия с апаратура "M-Driver". Това е високотехнологичен уред за терапия от най-ново поколение. Разработен и произведен в Република Южна Африка.

Отделения:


1. Сектор за Биорезонансна диагностика с Aпаратно-програмни комплекси:

  • Metatron 4025 Metapathia GR Clinical – създаден 2015г.
  • Metatron 4025 Metapathia GR Hospital – създаден 2016г.

 

Специалисти: Д-р София Хаджиева, Д-р Владимир Шишков.

 

Работно време: от 09:00ч. до 18:00 часа

Холистичният център НЕ работи по договор със НЗОК!

Очаквайте ! Предстоящо откриване на холистичен център ТРАНСМЕД, гр. София, на адрес: ул. "Христо Ботев" № 17.

 

5.0, 1 глас

ОЩЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ Пловдив

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНовиниОбразованиеАптекиИсторияОрганизацииЛюбопитноЛайфстайл