Начало Справочник Здравни заведения Област София София град СТМ ПЛЮС ООД

СТМ ПЛЮС ООД

Област София

СТМ ПЛЮС ООД - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ж.к. "Дианабад", ул. "Крум Кюлявков" № 15А, Бизнес център, ет. 1, офис 2

Телефон: 02 868 0511; 0878 850396

E-mail: sofia_stm@abv.bg

Сайт: http://www.trudova-medicina-bg.com/

Управител: Тодор Иванов

Още информация:

 

СТМ ПЛЮС ООД осигурява всичко необходимо на работодателя по безопасност и здраве и по трудова медицина. Специалистите във фирмата извършват високоспециализирани оценки на риска за всякакви обекти – от строителство до специализирани научно-развойни звена. Има собствен орган за контрол от вид С за измерване на всичко и издава съответния сертификат под акредитация. Провежда и осигурява всички изискващи се обучения за фирмите. Незабавна реакция при проверка от страна на инспекция по труда. Организира и подпомага извършването на профилактични медицински прегледи. Извършва и трудовоправни консултации за работодатели.

 

Услуги:

  • трудова медицина, измервания фактори работна среда, измервания електробезопасност, обучения по оказване на първа помощ, обучения по безопасност и здраве, обучения по РД 07-2, оценка на риска, профилактични програми.

 

В Служба по трудова медицина ПЛЮС ООД работят специалисти по трудова медицина, инженерна безопасност, психология на труда.

 

Работно време:

  • понеделник - петък: 08.30 - 17.30 ч.

 

5.0, 1 глас

ОЩЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеСоциални грижиОрганизацииИсторияЛюбопитноСнимкиНовиниЗдравни съветиСпортЛайфстайлЛичностиЛеченияАнкетиАлтернативна медицинаОткритияПроизводителиКлинични пътекиПсихологияОбразованиеСпециалистиХранене при...ТестовеИнтервютаРецептиБотаникаНаправления в медицинатаГеографияАптеки