0 продукта

Здравни заведения

МБАЛ Черноморска – Бургас

МБАЛ Черноморска – Бургас - изображение
Населено място: Област Бургас, Бургас град, Меден рудник
Адрес: гр. Бургас, кв. "Меден Рудник", зона А, кв. 11
Телефон: Денонощно на: 056 707606; 0889 251111
E-mail: mbal_chernomorska@abv.bg
Още информация:

 

 

 

 

МБАЛ "Черноморска – Бургас" е най-голямото и ново здравно заведение в Югоизточния регион и Черноморието, и е част от 20-годишния опит на МБАЛ "Д-р Пенкови" в съчетание с технологии от бъдещето в медицината.

МБАЛ "Д-р Пенкови" ООД е утвърдена организация, осигуряваща богати здравни услуги с най-съвременни технологии, включваща в своя състав МБАЛ "Хаджи Димитър" в гр. Сливен, МЦ "Хаджи Димитър", "Beauty" - специализирана болница за пластична и естетична хирургия със СПА център.

 

 

МБАЛ "Черноморска – Бургас" стартира като публично-частно партньорство в к-с "Меден рудник", където са построени Многопрофилна болница на площ от 9 декара с Медицински център на 5 декара - две сгради с топла връзка между тях.

За да разшири периметъра на качествените здравни услуги, МБАЛ "Черноморска – Бургас" пледлага комплексна грижа на високо ниво във всяка област на медицината.

 

МБАЛ "Черноморска – Бургас" разполага с:

     1. 18 отделения, оборудвани с апаратура от най-високия клас в медицинската техника и база, напълно обезпечена с антибактериално покритие за сигурността на пациентите и медицинския персонал.

     2. Над 200 души медицински персонал и 60 висококвалифицирани специалисти от всички университетски центрове на страната 24 часа на разположение в отделенията по:

 • Акушерство и гинекология
 • Неонатология
 • Обща хирургия
 • Гръдна хирургия
 • Ортопедия и травматология
 • Отделение УНГ
 • Неврохирургия
 • Кардиология
 • Инвазивна кардиология
 • Гастроентерология и пневмология
 • ОАИЛ
 • Неврология
 • Лицево-челюстна хирургия
 • Урология
 • Клинична патология, с микробиология / вирусология - лаборатория
 • Кардиохирургия
 • Хемодиализа
 • Образна диагностика

 

 

Базата на МБАЛ "Черноморска – Бургас" осигурява:

 • 12 операционни зали, оборудвани с най-високия клас медицинска апаратура, собствена стерилизация и HEPA – филтри, система за медицински газове на Daeger;
 • Операционни инструменти на Aesculap;
 • 3 родилни зали за индивидуална грижа, отговаряща на високи световни стандарти;
 • 4 реанимационни зали - 24-часово видеонаблюдение на пациентите и присъствие на специалист и медицински персонал в обща, инивидуална и септична реанимационна зала; дихателна с анестезиологична апаратура на Dreger, перфузионни и волуметрични помпи на BBraun;
 • 3 напълно оборудвани линейки със съвременна медицинска техника.

 

 

В отделенията на МБАЛ "Черноморска – Бургас" са осигурени 212 легла, разпределени в двойни и самостоятелни стаи, с отеделен санитарен възел.

За болните на денонощно разположение са медицински екипи и лекари специалисти.

Всяко едно легло е оборудвано със системата "Smart modul". Тя позволява пациентите да имат видеовръзка с лекуващият ги екип, пълен интернет достъп, да гледат телевизия или да общуват с близките си чрез мултимедия директно от леглото си.

МБАЛ "Черноморска – Бургас" е обезпечила цялата база с най-високия клас антибактериално покритие от пода до таваните на сградата за 100% сигурност на своите пациенти.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.9, 16 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "МБАЛ Черноморска – Бургас" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "МБАЛ Черноморска – Бургас"

1. случаен: (2012-12-27 15:45:03)

Добре като идея,лошо като изпълнение.По-добре пациентите да не разчитат на тази болница.Ще бъде просто посредствена.

2. nabljudatel: (2012-12-31 08:19:23)

Вижте сайта на болницата www.mbalchernomorska.eu....колко отделения са кадрово окомплектовани и работят.

3. пациент: (2013-01-15 10:46:16)

Много посредствено ниво на обслужване.Липса на достатъчно качествени специалисти.

4. istinata: (2013-01-16 17:44:41)

Най страхотната болница в гр.Бургас със изключително добро обслужване и внимателно отношение от персонала.

5. PACIENT: (2013-03-26 11:53:03)

Аз искам да споделя за сестрите на регистратура. Мисля,че мястото им не е там.От самото влизане в болницата и от тяхното грубо отношение ти се отщява да ползваш услугите на болницата.

6. VELICHKA NEDIALKOVA: (2013-04-03 18:11:19)

посетих болницата и не останах удовлетворена.Плашташ на регистратурата,парите неиходят в джоба на лекаря и никакво внимание.В кабинета нито апаратура,нито апарат за мерене на кравно дори.Написа рецепта-лекарство,което всяка аптекарка би ми препорачала и ме изпрати с покана да ида в частниа кабинет в 3-та поликлиника.Не ходете хора.

7. Мария Радойнова Шишкова: (2013-04-18 19:08:18)

Изобщо не съм доволна от обслужването в тази "болница" и по- специално от отделение "Уши,нос,гърло".Вместо да излекуват детето ми докторите просто нищо не направиха во главе със завеждащият отделението доктор Иво Парунов.Повече няма да стъпя там.

8. Петров: (2013-08-27 16:30:26)

Много съм разочарован от отделението по ортопедия.Изключително некомпетентни лекари.Много съжалявам ,че им се доверих.Не правете грешка отивайки да се лекувате там. Много ниско ниво на медицината в тази болница.

9. наблюдател: (2013-10-20 08:41:57)

Разпадаща се болница.Много лошо ниво на обслужване и ниско ниво на компетентност.Там повече вреди могат да нанесат отколкото да лекуват
Още здравни заведения в Област Бургас

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.