Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic)

Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic)

Област София

Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic) - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Акад. Иван Буреш" № 8

Телефон: 02 962 2533; 02 962 2544; 0884 949581

E-mail: office@dermavita.bg

Сайт: http://dermavita.bg

Управител: Д-р Катя Паскова

Още информация:

Дерматологична клиника "Дерма Вита" е най-големият медицински център за естетична дерматология в България. Повече от 14 години "Дерма Вита" е синоним за най-съвременни технологии и доказани професионалисти.

В "Дерма Вита" ще откриете най-новото от сферата на лазерната, естетична и клинична дерматология в България.

Процедури:

  • Хирургично премахване на доброкачествени кожни образувания.

 

Специалисти:

  • Д-р Антоанета Грунова.

Д-р Антоанета Грунова завършва медицина през 2007г. в МУ София. Занимава се с естетична дерматология с основен фокус върху лазерните процедури в продължение на 7 години. От 2013 година специализира в Клиниката по дерматология и венерология към Военномедицинска академия, град София.

  • Д-р Елица Дончева

Д-р Елица Дончева е завършва медицина в Медицински университет- София. Специализант е по дерматология и венерология към ВМА - София. Провежда един семестър обучение в Медицински университет - Виена, клиничен стаж по психиатрия в Медицински университет- Гданск, Полша, както и такъв по радиология в Кантонална болница Граубюнден, Швейцария. Участник е в редица национални и международни дерматологични конгреси.

Клиника "Дерма Вита" цели да бъде максимално полезна при разрешаването на редица естетични и дерматологични проблеми. За екипа на клиниката формулата за успех е индивидуалният подход и взаимното доверие.

3.9, 20 гласа

ОЩЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРАНИ СТАТИИ

СпециалистиЛюбопитноОрганизацииБотаникаНовиниНормативни актовеСпортПроизводителиЛайфстайлЗдравни съветиЛеченияМедицински изследванияАнатомияАлтернативна медицинаСнимкиИсторияТестовеСоциални грижиХранене при...Направления в медицинатаОбразованиеИнтервютаАптеки