0 продукта

Здравни заведения

Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic)

Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic) - изображение
Населено място: Област София, София град
Адрес: гр. София, ул. "Акад. Иван Буреш" № 8
Телефон: 02 962 2533; 02 962 2544; 0884 949581
E-mail: dermavitabg@gmail.com
Управител: Д-р Катя Паскова
Още информация:

Клиника "Дерма Вита" е реализираната мечта на Д-р Катя Паскова. Тя е сред първите специалисти, които въвеждат естетичната дерматология у нас и повече от 10 години инвестира в нови технологии и методики.

Като една от водещите клиники за лазерна, естетична и клинична дерматология в България, в "Дерма Вита" се предлага всичко иновативно и съвременно в тази сфера, поднесено с висок професионализъм. 

Процедури:

  • Хирургично премахване на доброкачествени кожни образувания.

Специалисти:

  • Д-р Десислава Лекова - специалист дерматолог.

Клиника "Дерма Вита" въвежда нови и подобрява старите методики и технологии. Има за цел да Ви бъде максимално полезна при разрешаването на редица естетични и дерматологични проблеми. Работи с хиляди пациенти  повече от 10 години и знае, че едни от гаранциите за успех са индивидуалният подход спрямо Вашите специфични нужди и взаимното доверие.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 4.2, 83 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic)" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Клиника Дерма Вита (Derma Vita Clinic)"
Още здравни заведения в Област София

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.