Начало Справочник Здравни заведения Област София София град УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев ЕАД

УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев ЕАД

Област София

УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев ЕАД - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Здраве" № 2

Телефон: 02 895 6020; 02 895 6022; 02 895 6064

E-mail: uheg@medicalnet-bg.org

Сайт: http://www.usbale.com

Управител: Проф. д-р Сабина Захариева, д.м.н.

Още информация:


Университетската специализирана болница за активно лечение по ендокринология "Акад. Иван Пенчев" ЕАД (УСБАЛЕ) съхранява шестдесет годишна история. Болничното заведение разполага със съвременен консултативно-диагностичен блок, в който се извършват консултации, изследвания, прегледи, прием в клиниките, както и последващо наблюдение. На разположение в болницата са висококвалифицирани лекари.

В болницата са учредени специализирани клиники по надбъбречни и гонадни заболявания, диабетология, тиреоидни и метаболитни костни заболявания, хипоталамо-хипофизарни и ендокринна хирургия.
УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" има сключен договор с НЗОК за лечение по клинични пътеки на ендокринни заболявания и за извършване на лабораторни изследвания: хормонални, хистологични, имунологични, ехографски и цитогенетични.

Лечебното заведение разполага със съвременна болнична информационна система, която има интегрирани функции, чрез които се осигурява проверка за възможни нежелани лекарствени реакции. Съветващата система е осъществена благодарение на голям европейски проект (PSIP). Тя служи за подпомагане на специалистите при вземане на решение и по този начин се постига висококачествено на лечение.

2.9, 8 гласа

РАБОТИ ПО СЛЕДНИТЕ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ

ОЩЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Клинични пътекиСпециалистиНовиниНормативни актовеСоциални грижиИсторияСнимкиЛеченияАптекиМедицински изследванияЗдравни съветиИнтервютаЛюбопитноАлтернативна медицинаОрганизацииЛайфстайлКомпании и организацииАнкетиДиетиГеографияЛичностиНаправления в медицинатаСпортОбразование