0 продукта

Здравни заведения

Частна болница Ритъм

Частна болница Ритъм - изображение
Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град, Център
Адрес: гр. Стара Загора, ул. "Васил Априлов" № 12
Телефон: 042 615000 ; 0878 576048
E-mail: mmarinov76@gmail.com
Още информация:

 

Частна болница "Ритъм" е основана през 1999 г. от г-жа Таня Бонева Данева и г-н Руси Илчев Данев.

Сградата е проектирана и изпълнена за осъществяване на болнична дейност, като е съобразена с всички изисквания на електрически, газови, вакуумни, компютърни, комуникативни, климатични и асансьорни инсталации.Сградата печели трето място в класацията за най-красива сграда за 2000 г.

Болницата работи с гражданите от 23.09.1999 г.

Под названието Частна болница "Ритъм" съществуват две лечебни заведения - СХБАЛ "Ритъм" (специализирана хирургическа болница за активно лечение) и МЦ "Ритъм 2001".

Хирургичната болница (СХБАЛ – управител д-р Р. Русев) разполага с 10 болнични легла в 5 болнични помещения, стаи с 1 и 2 легла, интензивен сектор – 4 легла.

Реанимационният сектор е снабден с индивидуални пациентски монитори, кислородни, вакуумни и N2O източници. Операционният блок е на самостоятелен етаж, съвременно оборудван, в който се извършват около 450 оперативни интервенции - на корем, операции при гуша и операции на шията, операции при заболявания на млечната жлеза, операции при хемороиди, фистули, кисти и др., съдови операции при разширени вени, артерио венозни фистули за диализа, операции при заболяване на ухото, сливици, гласните връзки, носа, синусите. От 2009 г. е въведена ендоскопска (безкръвна) хирургия на жлъчен мехур и др. Стационарът на СХБАЛ "Ритъм" разполага с 10 легла за активно наблюдение и краткосрочно лечение, като четири от тях са обособени в сектор за интензивно наблюдение и лечение.

Стаите с едно и две легла предлагат необходимите удобства за резултатно лечение,рехабилитация и възстановяване на пациентите, снабдени са с телевизор, телефон, централна климатична инсталация, самостоятелен санитарен възел.

За болнично лечение се приемат пациенти от цялата страна и чужбина със заболявания от сферата на вътрешните болести-кардиология, белодробни болести, ендокринология и болести на обмяната, ревматология, нефрология, гастроентерология, заболявания на централната и периферна нервна система и др.

Стремежът на лекуващия екип е постигане на клинично подобрение в кратки срокове с активно проследяване състоянието на пациента и мониториране на необходимите показатели от клинико-лабораторните и инструменталните изследвания, касаещи хода на заболяването.

Лечението в стационара се заплаща като сума от проведените изследвания, манипулации, използваните лекарства, консумативи и хотелско настаняване по утвърден ценоразпис, който е на разположение на пациентите.

 

МЦ "Ритъм 2001" ООД предлага амбулаторна и болнична медицинска помощ. Центърът разполага със следните специализирани кабинети:

  • Кабинет по диагностика и терапия на вътрешните болести;
  • Кардиологичен кабинет;
  • Неврологичен кабинет;
  • Очен кабинет;
  • Психиатричен кабинет;
  • Кабинет по медицинска психология.

В тях се лекуват над 8000 пациенти годишно.

В МЦ са разкрити следните диагностични звена: Клинична лаборатория; Функционален кабинет, оборудван с модерен ехограф с възможности за съвременна диагностична оценка на сърце, артериални и венозни съдове, коремни органи и повърхностни структури. От началото на 2009 г. е разкрит Рентгенов кабинет за графични и скопични изследвания на гръден кош, стомашно-чревен тракт, опорно-двигателен апарат. Трите диагностични звена извършват над 50 000 изследвания годишно. Чрез звеното за неотложна помощ по домовете, медицински екипи осъществяват домашни визити с оборудван реанимобил.

Стационарът на медицинския център разполага с легла за активно наблюдение и краткосрочно лечение, разположени в стаи с едно и две легла, предлагащи необходимите удобства за резултатно лечение, рехабилитация и възстановяване на пациентите.

В МЦ "Ритъм 2010" ООД се приемат пациенти за лечение от цялата страна и чужбина със заболявания по профила на разкритите специализирани кабинети и диагностични звена. Водещо направление в дейността на центъра е първичната и вторичната профилактика на социално значимите заболявания.

МЦ "Ритъм 2010" работи денонощно, без почивен ден. Предлага платени прегледи, консултации и изследвания по утвърдена ценова листа.

Работи със следните доброволни здравно - осигурителни фондове: ЗОФ "България - Здраве", "ДЗИ - Здравно осигуряване", БЗОК "Дженерали - Закрила", "Евроинс - Здравно осигуряване", "Булстрад - Здраве", ЗОФ "Далл Богг - Живот и Здраве".

Специализираните кабинети по Ендокринология, Неврология, Белодробни болести и Очни болести, както и Клиничната лаборатория работят с НЗОК.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 106 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Частна болница Ритъм" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Частна болница Ритъм"
Работи по следните клинични пътеки
Още здравни заведения в Област Стара Загора

Случвало ли ви се е да ви откажат лекарство, ако нямате рецепта за него?

Фармацевтите винаги ми отказват дадено лекарство, ако нямам рецепта за него.
Фармацевтите отказват, но променят решението си, ако съм редовен клиент или много им се помоля.
Някъде искат, другаде не искат рецепта, въпрос на фирмена политика.
Никога не съм имал проблем с получаването на лекарства, рецептата е само формалност.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.