0 продукта

Здравни заведения

Частна болница Ритъм

Частна болница Ритъм - изображение
Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град, Център
Адрес: гр. Стара Загора, ул. "Васил Априлов" № 12
Телефон: 042 615000 ; 0878 576048
E-mail: mmarinov76@gmail.com
Още информация:

 

Частна болница "Ритъм" е основана през 1999 г. от г-жа Таня Бонева Данева и г-н Руси Илчев Данев.

Сградата е проектирана и изпълнена за осъществяване на болнична дейност, като е съобразена с всички изисквания на електрически, газови, вакуумни, компютърни, комуникативни, климатични и асансьорни инсталации.Сградата печели трето място в класацията за най-красива сграда за 2000 г.

Болницата работи с гражданите от 23.09.1999 г.

Под названието Частна болница "Ритъм" съществуват две лечебни заведения - СХБАЛ "Ритъм" (специализирана хирургическа болница за активно лечение) и МЦ "Ритъм 2001".

Хирургичната болница (СХБАЛ – управител д-р Р. Русев) разполага с 10 болнични легла в 5 болнични помещения, стаи с 1 и 2 легла, интензивен сектор – 4 легла.

Реанимационният сектор е снабден с индивидуални пациентски монитори, кислородни, вакуумни и N2O източници. Операционният блок е на самостоятелен етаж, съвременно оборудван, в който се извършват около 450 оперативни интервенции - на корем, операции при гуша и операции на шията, операции при заболявания на млечната жлеза, операции при хемороиди, фистули, кисти и др., съдови операции при разширени вени, артерио венозни фистули за диализа, операции при заболяване на ухото, сливици, гласните връзки, носа, синусите. От 2009 г. е въведена ендоскопска (безкръвна) хирургия на жлъчен мехур и др. Стационарът на СХБАЛ "Ритъм" разполага с 10 легла за активно наблюдение и краткосрочно лечение, като четири от тях са обособени в сектор за интензивно наблюдение и лечение.

Стаите с едно и две легла предлагат необходимите удобства за резултатно лечение,рехабилитация и възстановяване на пациентите, снабдени са с телевизор, телефон, централна климатична инсталация, самостоятелен санитарен възел.

За болнично лечение се приемат пациенти от цялата страна и чужбина със заболявания от сферата на вътрешните болести-кардиология, белодробни болести, ендокринология и болести на обмяната, ревматология, нефрология, гастроентерология, заболявания на централната и периферна нервна система и др.

Стремежът на лекуващия екип е постигане на клинично подобрение в кратки срокове с активно проследяване състоянието на пациента и мониториране на необходимите показатели от клинико-лабораторните и инструменталните изследвания, касаещи хода на заболяването.

Лечението в стационара се заплаща като сума от проведените изследвания, манипулации, използваните лекарства, консумативи и хотелско настаняване по утвърден ценоразпис, който е на разположение на пациентите.

 

МЦ "Ритъм 2001" ООД предлага амбулаторна и болнична медицинска помощ. Центърът разполага със следните специализирани кабинети:

  • Кабинет по диагностика и терапия на вътрешните болести;
  • Кардиологичен кабинет;
  • Неврологичен кабинет;
  • Очен кабинет;
  • Психиатричен кабинет;
  • Кабинет по медицинска психология.

В тях се лекуват над 8000 пациенти годишно.

В МЦ са разкрити следните диагностични звена: Клинична лаборатория; Функционален кабинет, оборудван с модерен ехограф с възможности за съвременна диагностична оценка на сърце, артериални и венозни съдове, коремни органи и повърхностни структури. От началото на 2009 г. е разкрит Рентгенов кабинет за графични и скопични изследвания на гръден кош, стомашно-чревен тракт, опорно-двигателен апарат. Трите диагностични звена извършват над 50 000 изследвания годишно. Чрез звеното за неотложна помощ по домовете, медицински екипи осъществяват домашни визити с оборудван реанимобил.

Стационарът на медицинския център разполага с легла за активно наблюдение и краткосрочно лечение, разположени в стаи с едно и две легла, предлагащи необходимите удобства за резултатно лечение, рехабилитация и възстановяване на пациентите.

В МЦ "Ритъм 2010" ООД се приемат пациенти за лечение от цялата страна и чужбина със заболявания по профила на разкритите специализирани кабинети и диагностични звена. Водещо направление в дейността на центъра е първичната и вторичната профилактика на социално значимите заболявания.

МЦ "Ритъм 2010" работи денонощно, без почивен ден. Предлага платени прегледи, консултации и изследвания по утвърдена ценова листа.

Работи със следните доброволни здравно - осигурителни фондове: ЗОФ "България - Здраве", "ДЗИ - Здравно осигуряване", БЗОК "Дженерали - Закрила", "Евроинс - Здравно осигуряване", "Булстрад - Здраве", ЗОФ "Далл Богг - Живот и Здраве".

Специализираните кабинети по Ендокринология, Неврология, Белодробни болести и Очни болести, както и Клиничната лаборатория работят с НЗОК.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 106 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Частна болница Ритъм" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Частна болница Ритъм"
Работи по следните клинични пътеки
Още здравни заведения в Област Стара Загора

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.